facebook_page_plugin

Wij zijn 29-04 t/m 6-04 gesloten

Beschikbaarheid artikel: Niet op Vooraad

Rookkappen worden op maat gemaakt De rookkap is een belangrijk onderdeel van een goed werkende kachel / schouw. de rookkap zorgt voor een goeie verwerking van de rook en de warmte en word geplaatst aan het uiteinde van u rookkanaal. de prijs van de rookkap ligt aan de maat die u wilt ( dit is op aanvraag)

Beschikbaarheid artikel: Niet op Vooraad

​Rookkappen op maat gemaakt. De rookkap is gemaakt van RVS ( Roest vrij staal) en wordt geplaatst boven u schouw. De rookkap zorgt ervoor dat de warme lucht en rook goed wegtrekt door u schoorsteen. De rookkap wordt voor u op maat gemaakt en de prijs is daarom op aanvraag.

Beschikbaarheid artikel: Niet op Vooraad

​Heeft u een speciale rookkap voor de openhaard nodig dan kunt u bij ons terecht. De rookkap kan met verschillende diameters gemaakt worden. De meest voorkomende maten voor de rookkappen zijn 200 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm. In de rookkap zit een klep om het kanaal van de rookkap te openen of te sluiten. De rookkappen worden gemaakt van RVS.

Beschikbaarheid artikel: Niet op Vooraad

Bij de rookkap kan ook een RVS latei geleverd worden. De rookkapen worden volledig afgelast. De rookkapen kunnen voor u op alle diverse maten worden gemaakt. alle rookkapen worden door onze eigen medewerkers gemaakt. de rookkap kan in verschillende vormen worden gezet.

Beschikbaarheid artikel: Niet op Vooraad

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

logo footer

Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, in het restaureren en aanleggen van schouwen.

Klantenservice

Algemeen

Klachten, retourneren en garantie

Bel ons: 06 - 514 046 83

Neem contact op via het

Contact formulier

Contact ons (3)

  • Noorderbaan 13, 8256 PP Biddinghuizen
  • Telefoon : (06) 514 046 83, (06) 213 477 10
  • Telefoon : 0321 701800
Top
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. More details…